Z.Knetsch

Ik heb sharmila voor het eerst ontmoet in 2010 en werd behandeld voor mijn dikke been. In tussen was er ontdenkt dat ik een silicone lekkage had. En ben geopereerd aan de borsten. Ik vind dat zij de beste huid/oedeem therapeut is. Ze behandelt met gevoel en voelt mij pijnplekken en behandelt deze waardoor de…

Sesina

Sharmila in 2017 heb ik je leren kennen via anderen in verband met vocht. We zijn een paar maanden verder. Ik gebruikt haast geen plaspil meer. Het gaat stukken beter. Klikt erg goed is heel menselijk en is er ook echt voor je. Ben heel blij met Sharmila.

J.P

Sinds september 2016 ben ik onder behandeling bij Sharmila tot mijn grote tevredenheid. De behandeling slaat goed aan. Als mijn therapeute kan ik haar aanbevelen.

Rizwana

Nu voor de derde keer een laserbehandeling ondergaan. Ben zeer tevreden alles is tijdens de intake gesprek goed uitgelegd. Zeker een aanrader voor de dames met een donkere huid dit vanwege jaren getwijfeld te hebben of ik het nou wel of niet zou moeten doen vanwege mijn donkere huid en er veel verhalen over rond…

Linda

Ik ben zeer tevreden over de ontvangst, behandeling en het eindresultaat. Alles wordt goed uitgelegd. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Nina

Nu voor de tweede keer een peeling ondergaan. Ben zeer tevreden over de goede uitleg en behandeling. Professionele benadering en behandeling. Echte aanrader! Ik kom zeker terug voor peeling en laserontharing.

Zeeshan

Ik heb mijn haren laten laseren bij Cosmedi4u en ik ben ontzettend blij met het (voorlopige) resultaat. Sharmila is heel professioneel, aardig en weet precies wat goed is voor mijn huid!

Simone

Ik heb nu twee behandelingen gehad (chemische pelling). Zelf merkte ik verschil. Ook was dit op de foto’s te zien. Ik ben er heel erg blij mee! Je hebt veel kennis en geeft goeie tips. Dank je wel en tot de volgende keer!