Permanente haarverwijdering Haarlem

Overbeharing kan leiden tot onzekerheid. Veel mensen hebben hier last van. Permanente haarverwijdering is het gezicht of op het lichaam is een uitstekende uitkomst om deze onzekerheid weg te nemen. Permanente haarverwijdering kan een bevrijding zijn en dit zowel voor mannen als voor vrouwen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Wij van Cosmedi4u helpen u graag van uw overbeharing af door middel van permanente haarverwijdering. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Waarom permanente haarverwijdering Haarlem?

Last van overbeharing en wilt u uzelf niet elke dag scheren of epileren? Dan is permanente haarverwijdering echt wat voor u. In dit geval laat u uzelf om esthetische redenen ontharen. Naar esthetische redenen kan overbeharing ook voor psychologische problemen zorgen. Te denken valt aan schaamte, onzekerheid of minderwaardigheid. Bij deze psychologische problemen kan permanent ontharen een ideale oplossing zijn!

Permanente haarverwijdering Haarlem: snel en effectief

Voor het permanent ontharen van uw lichaam zijn verschillende methoden mogelijk. Soms kan het permanent ontharen een lastige en pijnlijke ervaring zijn. Wij van Cosmedi4u vinden het belangrijk dat u geen last ervaart en maken daarom uitsluitend gebruik van snelle en effectieve methodes om pijnvrij van ongewenst haar af te komen.

Neem gerust contact met ons op

Methodes voor permanente haarverwijdering Haarlem

Om uw lichaamsbeharing permanent te verwijderen, maken wij van Cosmedi4u gebruik van twee methodes. Bij ons kan er een keuze gemaakt worden tussen de Lasertherapie en Enzymtec.

1) Lasertherapie

Lasertherapie is een perfecte oplossing om permanent van uw (over) beharing af te komen. Deze methode is voornamelijk geschikt voor haren die donkerder zijn dan je huid en die voldoende pigment hebben. Grijze, blonde of roze haren zijn daarom niet geschikt voor onze lasertherapie. Voor deze haartje raden wij EnzymTec aan.

 

Door middel van een laserbehandeling worden (donkere) haren permanent verwijderd. De haarwortel raakt beschadigd waardoor je haar niet of nauwelijks meer groeit. Deze behandeling is kostbaar en moet meerdere malen herhaald worden.

2) EnzymTec

EnzymTec is een definitieve (duurzame) biologische haarverwijdering. Deze methode is geschikt voor alle haartypes en alle huidtypes. Het is een volledig veilige behandeling zonder bijwerkingen en bestaat uitsluitend uit natuurlijke producten.

 

Bij een EnzymTec behandeling wordt het betreffende huidoppervlak geharst. Vervolgens worden enzymen in het open haarkanaal gesluisd. De EnzymTec gaat verder dan de haarwortel. Door splitsing en transformatie van de kiemkrachtige cel wordt nieuwe haargroei voorkomen. Bij een behandeling met EnzymTec loopt u geen risico op huidbeschadigingen. Dit kan bij diverse lichtflitsmethodes wel het geval zijn. Deze methode is daarom veiliger dan lichtflitsbehandelingen.

Permanente haarverwijdering Haarlem bij Cosmedi4u

Wij van Cosmedi4u zullen altijd zorgvuldig met u en uw lichaam omgaan. Niets is bij ons belangrijker dan een goede behandeling van onze klanten. Wilt u meer weten over de wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Prijzen voor de behandelingen vindt u hier.

Onze andere behandelingen