Peeling

Heeft u veel last van acne, donkere pigmentvlekken, huidveroudering of wil je gewoon je huid goed onderhouden en verzorgen? Dan helpen wij van Cosmedi4u u graag verder. Wij zijn een kliniek gespecialiseerd in huidvernieuwende behandelingen. Hiervoor maken wij onder andere gebruik van Peeling. Peeling behandelingen door een van onze huidtherapeuten is er al vanaf ….. euro per behandeling. Wat veel mensen niet weten, is dat de behandelingen veelal vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. Meer weten over onze behadelingen of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem gerust contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht zonder verwijsbrief.

Resultaten van peeling

Het resultaat is afhankelijk van het soort peeling dat gebruikt wordt tijdens de behandeling. Een peeling kan in ieder geval ingezet worden voor:

  • Verbetering en verfijning van de huidstructuur en de hydratatie
  • Verwijdering van dode huidcellen
  • Stimulering van verdikking van de lederhuid
  • Stimulering van de fibroblasten
  • Vermindering van pigmentvlekjes
  • Vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes
  • Verbetering van de huidskleur
  • Vermindering van acne
  • Verbetering van de opname van werkstoffen

Hoe werkt Peeling?

Peeling is een techniek in de cosmetica waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden zodat de poriën minder geblokkeerd worden. De nieuwe en jonge huidcellen krijgen zo de mogelijkheid om aan de oppervlakte te komen. Het gevolg hiervan is dat u een zachtere en egale huid krijgt. Een huid die er fris en gezond uitziet.

Peeling is een uiterst goede oplossing voor mensen die last hebben van acne. Wanneer de huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer ontstaan. De talg uit je lichaam kan normale afvloeien. Verder is peeling een ideale oplossing voor het verjongen van je huid. Doordat de bovenste huidlaag verwijderd wordt, zullen rimpels zichtbaar verminderen en zal de huid gladder en strakker aanvoelen. Ook is peeling een aanrader voor mensen met pigment. De verhoogde celdeling, die gecreëerd wordt door peeling, leidt tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen. Dit geeft een vermindering van een oppervlakkige pigmentatie.

Neem gerust contact met ons op

MethodVI Peel

VI Peel is een middel-diepe chemische peeling, werkzaam tot in de papillaire dermis. De synergetische mix van actieve ingrediënten zorgt voor een krachtige exfoliatie en bouwt de huid van binnen opnieuw op! VI Peel is een innovatieve huidverzorgingslijn met wetenschappelijk bewezen en doeltreffende ingrediënten. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor het behandelen van alle denkbare huidtypen.

Voor de behandeling wordt het gezicht grondig gereinigd. Na het reinigen wordt het chemicaliën op het gezicht aangebracht. De huid rondom de ogen, wenkbrauwen en lippen wordt vrijgelaten. De actieve stof moet 30 min tot 2 uur inwerken. De stof kan een brandend of tintelend gevoel veroorzaken. Dit gevoel verdwijnt na een tijdje. Nadat de peeling-middel zijn werk heeft gedaan, wordt het afgespoeld met water. Hierna krijgt uw huid een uur rust en vervolgens wordt het ingepakt met een beschermend masker. Dit wordt gedaan om korstvormingen te verminderen.

Tijdens de behandeling wordt er geen gebruik gemaakt van verdoving of narcose. Soms wordt er wel voor gekozen om u een kalmeringspilletje of een roesje te geven om alles zo prettig mogelijk te laten verlopen. Hier beslist u uiteraard zelf over.

Onze behandelingen