Huidproblemen Haarlem

Veel mensen hebben last van huidproblemen. Huidproblemen zijn dan ook erg vervelend. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten problemen aan de huid. Wij zijn gespecialiseerd in huidproblemen. Huidproblemen worden verholpen door middel van huidtherapie. Huidtherapie wordt gedaan door huidtherapeuten. Al onze huidtherapeuten hebben minimaal een specialistische HBO opleiding gevolgd. Hierdoor kunnen wij u verzekeren dat wij uw huidproblemen ten allen tijden specialistisch en effectief zullen verwijderen. Wilt u meer weten wat over wat wij, van Cosmedi4U kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Huidproblemen Haarlem: behandelingen

De meest voorkomende huidaandoeningen die onze huidtherapeuten behandelen zullen hieronder benoemd en verder toegelicht worden. Handig is namelijk om te weten welke behandelingen wij aanbieden en welke passen bij uw huidproblemen.

1) Acne, littekens en pigmentvlekken

Acne, littekens en pigmentvlekken zijn veel voorkomende huidproblemen. Cosmedi4u biedt verschillende methodes aan om acne, littekens en pigmentvlekken te verminderen of te voorkomen. Voor alle drie de verschillende soorten huidproblemen is peeling een ideale oplossing. Bij peeling wordt de bovenste laag van de huid verwijderd. Hierdoor komen de nieuwe huidcellen beter tot hun recht. Het gevolg hiervan is dat de pigmentvlekken en littekens minder zichtbaar worden en het talg, waardoor acne ontstaat, zal beter kunnen wegvloeien waardoor acne aanzienlijk verminderd.

Een andere optie is dermapen. Bij dermapen wordt er gebruik gemaakt van minuscule naaldjes. De naaldjes maken vibrerende, voor het oog onzichtbare kleine kanaaltjes in de huid. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij. De acne en pigment zal aanzienlijk verminderd worden.

Meer weten over de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van acne, littekens en pigmentvlekken? Neem dan gerust contact met ons op.

2) Oedeem

Als u last heeft van (lymf) oedeem dan is oedeemtherapie een echte aanrader. De huidtherapeut probeert door middel van oedeemtherapie de afvoer van vocht te stimuleren met verschillende soorten oefeningen en massages. De therapeut start meestal met manuele lymfedrainage (massage techniek). Vervolgens wordt er gebruik gemaakt van compressietherapie. Het resultaat: een verbeterde afvoer van weefselvocht en minder druk in het oedeem gebied. Is oedeemtherapie wat voor u? Neem dan gerust contact met ons op.

Naast al deze problemen en behandelingen, lossen wij nog meer huidproblemen op door middel van andere methodes. Bekijk al onze behandelingen hier.

3) Overbeharing

Onder huidproblemen wordt ook ongewenste haargroei verstaan. Wanneer u last heeft van ongewenste haargroei en u zich niet telkens wilt scheren of epileren dan kunt u kiezen voor definitieve ontharing door middel van lasers. Wij van Cosmedi4u maken gebruik van Diodelasers. Door deze unieke lasers wordt het haar verwarmd en geeft het haar zijn warmte af aan het haarzakje. Het gevolg hiervan is dat het haar en het haarzakje volledig vernietigd worden. Door de vernietiging wordt herstel van de haartje voorkomen. Er zal dus geen nieuwe haargroei meer plaatsvinden. Onze lasers zijn pijnloos en effectief! Maak nu een afspraak.

Neem gerust contact met ons op

Huidproblemen Haarlem: kosten en verzekering

U kunt een huidtherapeut op twee manieren benaderen. U kunt een verwijzing krijgen van de huisarts, dermatoloog of van een medisch specialist. Ook kunt u zelf de huidtherapeut benaderen. Voor de kosten van de verschillende behandelingen kunt u terecht op onze prijzen pagina. Sommige kosten worden vergoed door uw verzekering. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze behandelingen