Enzym-Tec duurzame haarverwijdering

Enzym-Tec is een revolutionaire combinatie tussen bestaande techniek en speciaal geprepareerde enzymen. Deze techniek zet nieuwe maatstaven neer voor duurzame haarverwijdering. De geavanceerde techniek gaat verder dan de haarwortel. Door splitsing van de kiemkrachtige cel wordt nieuwe haargroei voorkomen. Het enzymconcentraat wordt op de geharste lichaamsdelen aangebracht. Via naadloze mesotherapy worden de germinatieve cellen voor een milliseconden geopend. Hierdoor is het mogelijk om de enzymen direct in de cellen te transporteren, naaldloos! Enzym-Tec is geschikt voor alle haar- en huidtypes, dus ook voor blonde, rode en grijzen haren alsmede donkere (gebruinde) huid.

 

Voor pakketkortingen bij Laserontharen, Derm aAblation Surgery, CLATUU Vetbevriezing of Enzym-Tec ontharen kunt u contact opnemen met ons.

Duurzame haarverwijdering

Sommige mensen zijn erg onzeker over hun lichaam en hun lichaamsbeharing. Duurzame haarverwijdering bij overbeharing in het gezicht of op het lichaam is een uitkomst voor vele vrouwen, maar ook voor mannen. Iedereen wil zich mooi en fijn voelen in zijn of haar lichaam. Niets is zo vervelend als ongewenste beharing. Wij van Cosmedi4u helpen u graag van uw lichaamsbeharing af door middel van duurzame haarverwijdering.

Waarom duurzame haarverwijdering

Wanneer u last heeft van overbeharing en u uzelf niet regelmatig wilt scheren of epileren, dan is permanente haarverwijdering echt wat voor u. In dat geval laat u uzelf om esthetische redenen ontharen. Overbeharing kan ook voor psychologische problemen zorgen, zoals schaamte, onzekerheid of minderwaardigheid. Ook dan kan permanent ontharen een oplossing zijn om van je problemen af te komen.

Haarverwijdering: snel en effectief

Er zijn verschillende methoden om permanent te ontharen. Permanent ontharen kan een lastige en pijnlijke ervaring zijn. Wij van Cosmedi4u vinden dat erg vervelend en maken daarom alleen gebruik van snelle en effectieve methodes om pijnvrij van ongewenst haar af te komen. De prijzen voor onze behandelingen vindt u hier. Meer weten? Neem gerust contact met ons op. U kunt bij ons ook terecht zonder verwijsbrief.

Neem gerust contact met ons op

Methodes voor permanente haarverwijdering

Wij van Cosmedi4u gebruiken twee methodes om uw lichaamsbeharing permanent te verwijderen. Bij ons kan er keuze gemaakt worden tussen de Lasertherapie en Enzym-Tec.

1) Lasertherapie

Lasertherapie is een goede oplossing om permanent van uw (over)beharing af te komen. Deze methode is geschikt voor haren die donkerder zijn dan je huid en die voldoende pigment hebben. Grijze, blonde of roze haren zijn daarom niet geschikt voor lasertherapie.

De laserbehandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut en daarmee kunnen (donkere) haren permanent verwijderd worden. De haarwortel raakt beschadigd zodat je haar niet of nauwelijks meer groeit. Deze behandeling is kostbaar en moet meerdere malen herhaald worden om vrijwel alle haren te kunnen verwijderen.

2) Enzym-Tec

Enzym-Tec is een definitieve (duurzame) biologische haarverwijdering. Deze methode is geschikt voor alle haartypes en alle huidtypes. Het is een volledig veilige behandeling zonder bijwerkingen en bestaat uitsluitend uit natuurlijke producten.

Bij een behandeling met Enzym-Tec wordt het betreffende huidoppervlak geharst. Vervolgens worden enzymen in het open haar kanaal gesluisd. De Enzym-Tec gaat verder dan de haarwortel. Door splitsing en transformatie van de kiemkrachtige cel wordt nieuwe haargroei voorkomen. Bij een behandeling met Enzym-Tec loopt u geen risico op huidbeschadigingen. Dit kan bij diverse lichtflitsmethodes wel het geval zijn. Deze methode is daarom veiliger dan lichtflitsbehandelingen.

Onze behandelingen